Premierul Nicolae Ciucă îl va însoți, joi, pe președintele Klaus Iohannis la summitul extraordinar al NATO de la Bruxelles, reuniune la care va fi prezent și președintele SUA, Joe Biden, a anunțat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

„Premierul Nicolae ciucă va participa mâine la summitul extraordinar al NATO de la Bruxelles, alături de președintele României, Klaus Iohannis. Agenda summitului se va concentra pe situația din Ucraina, consecințele invadării de către Rusia, sprijinul ferm pentru Ucraina și întărirea capacității NATO de apărare și descurajare”, a anunțat Dan Cărbunaru.

La summitul extraordinar al Alianței Nord Atlantice, organizat la nivelul șefilor de stat și de guvern, este anunțată și participarea președintelui Statelor Unite ale Americii, Joe Biden.

Președintele României, Klaus Iohannis, va participa joi, la reuniunea extraordinară a șefilor de stat și de guvern din țările membre NATO, organizată la Cartierul General al NATO din Bruxelles. Reuniunea este convocată în contextul agresiunii militare ilegale a Federației Ruse împotriva Ucrainei și al creșterii semnificative a riscurilor și amenințărilor la adresa securității regionale, europene și euroatlantice, a anunțat miercuri Administrația Prezidențială.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentDâmboviţa. Un puternic incendiu de vegetație uscată, izbucnit în apropierea pădurii Pleașa, a distrus şi o livadă
Articolul următorAPP: ”Se pregătește în secret planul de mobilizare de la începutul lui aprilie?”