Jill Biden, Prima Doamnă a SUA, sosește vineri în România, în cadrul unei vizite efectuate în Europa pentru a-și exprima susținerea față de Ucraina și statele care primesc refugiați din țara afectată de război.

Prima oprire va fi la Baza Americană Mihail Kogălniceanu (MK) din România, unde se va întâlni cu conducerea militară SUA și NATO, iar înainte de a pleca spre București Jill Biden va lua masa și va vizita o parte din trupele americane.

În România, Prima Doamnă a SUA va avea o întâlnire virtuală de povestiri cu „United Through Reading” – organizație care face legătura între familiile serviciilor dislocate prin intermediul înregistrărilor video și a lecturii virtuale de cărți, și va primi o informare a eforturilor umanitare ale agențiilor ONU, ONG-urilor și Guvernului din România la Ambasada SUA din București.

În programul vizitei au mai fost incluse o întâlnire cu Prima Doamnei a României, Carmen Iohannis, și o oprire la o școală din București care găzduiește elevi ucraineni.

Din România, Prima Doamnă a SUA va merge în Slovacia.

Articolul precedentZiua fără dietă – Motivul pentru care astăzi este permis oricui să mănânce orice
Articolul următorDâmboviţa: Societate amendată după ce s-a descoperit că vindea produse de protecție a plantelor cu termenul de valabilitate expirat