Conform informațiilor,deocamdată neconfirmate oficial, PNL Dâmbovița a decis să renunțe la unul dintre puținii primari pe care îi mai avea în județ. Într-o ședință a conducerii liberalilor dâmbovițeni s-a votat excluderea din rândurile partidului a lui Costin Barbu, primarul comunei Crângurile. Edilul a reacționat deja preluând modul de comunicare și sloganurile…PSD.

Conform informațiilor din interiorul partidului, Biroul Permanent Județean al PNL Dâmbovița (președinte Virgil Guran) a decis, la o ședință din data de 21 februarie, să îl excludă din partid pe Costin Barbu (fotosursa facebook Costin Barbu), primarul PNL al comunei Crângurile.

Costin Barbu a fost ales primar al localității în anul 2016, din partea PNL, fiind la primul mandat de primar. Se pare că decizia de excludere a acestuia, propusă și validată de conducerea județeană a liberalilor, a fost motivată de aproprierea prea mare, a edilului șef de la Crângurile, de social-democrați. Practic, prin votul de excludere din partid, PNL Dâmbovița îi facilitează edilului înscrierea în PSD, lucru pe acre acesta nu putea să îl facă, anterior, fără să își piardă mandatul de primar.

Edilul a reacționat imediat, pe facebook. Imediat după decizie a postat, pe pagina personală de facebook, exact același material de campanie promovat și pe pagina oficială a PSD Dâmbovița, material în care este atacat președintele Klaus Iohannis. (vezi foto captură)

PNL Dâmbovița a obținut, la alegerile din 2016, doar 19 mandate de primar, în județul Dâmbovița, dintr-un total de 89. PSD-ul obținea, la acea vreme, 68 de mandate de primar.

Articolul precedentCod galben de vânt, ninsoare și răcire accentuată a vremii
Articolul următorCu ce „atracții” s-a promovat CJ Dâmbovița la Târgul de Turism al României