Alți doi primari PSD, dâmbovițeni, au ieșit, în fața presei, cu declarații de susținere a lui Adrian Țuțuianu. Cei doi au amenințat că în caz de excludere, a lui Țuțuianu, la viitorul CEx al partidului, ei îl vor pune din nou șef al PSD Dâmbovița. Atacurile la adresa lui Codrin Ștefănescu au fost la ordinea zilei și deasemnea la adresa trădătorului, neidentificat încă, ce a difuzat înregistrările în care A. Țuțuianu critică conducerea PSD, într-o ședință de partid din Dâmbovița.

Ionuț Bănică, primar PSD,comuna Corbii Mari (foto):

„Eu am fost la ședința respectivă, din păcate am avut printre noi un om fără caracter, o jigodie, un trădător.(…)din păcate a fost acolo și un om fără caracter, un om care doar asta știe să facă, să înregistreze și să umble cu înregistrări pe aici și pe la București. Nu vă faceți griji, mai devreme sau mai târziu, va fi identificat… Sunt sigur de asta, dar nu putem să intrăm într-o paranoia… Când va fi identificat personajul respectiv sigur își va ocupa locul care îl merită.”

Marian Țachianu, primar PSD comuna Braniștea(foto):

„Acest domn Codrin Ștefănescu minte când spune că mulți primari din județul Dâmbovița nu-l mai susțin pe Adrian Țuțuianu și sunt în contradicție cu el. De unde le scoate, nu știu. . (…)Noi o să-l punem din nou pe Țuțuianu președinte, o să facem o Conferință Județeană Extraordinară, și-l punem din nou președinte… Să vedem ce o să facă Centrul. Noi îl punem, el îl dă jos și așa mai departe… Putem să facem altceva?! Nu putem să facem… Că nici nu ne putem duce la Kiseleff cu jalba-n băț să strigăm acolo „Jos, Codrin Ștefănescu!”

Articolul precedentSorin Cîmpeanu, primit în sala Oxford din Campusul universitar al UVT
Articolul următorCozmin Gușă, despre amnistie şi graţiere: „Sunt de acord doar în aceste condiții”