Filiala dâmbovițeană a partidului lui Victor Ponta, Pro România, se laudă cu obținerea  primului loc la nivel național, în strângerea de semnături pentru alegerile europarlamentare. 11.300 de semnături au strâns, în Dâmbovița, membrii Pro România, până acum.

Într-o conferință de presă, organizată astăzi (11 martie 2019), purtătorul de cuvânt al organizației PRO România Dâmbovița, Cătălin Olteanu (foto), a anunțat că filiala a strâns cele mai multe semnături, dintre filialele Pro România, pentru susținerea listei de candidați a partidului, la alegerile europarlamenatre din 26 mai.

” Suntem aproximativ la egalitate, la acest capitol, cu alt județ (n.r. filiala Pro România Galați) la strângerea de semnături. Am strâns 11.300 până acum. Avem deasemnea 2217 adeziuni strânse, la pro România Dâmbovița. Sunt din ce în ce mai optimist”

A declarat Olteanu.

Condusă teoretic de un comitet de coordonare, format din mai mulți membri, filiala PRO România Dâmbovița, este, de facto, condusă de senatorul Adrian Țuțuianu, fost șef al PSD Dâmbovița.

Acesta declarase, în urmă cu câteva săptămâni, că PRO România Dâmbovița va strânge aproximativ 25.000-30.000 de semnături, pentru susținerea listei de candidaturi a PRO România, la alegerile europarlamenatre.

Rezultatul, de până acum (11.300 semnături), este departe însă de targetul propus, cu aproximativ o săptămână înainte de finalizarea perioadei în care este permisă colectarea de semnături, pentru susținerea listei de candidaturi la alegerile europarlamentare. Fiecare formațiune politică trebuie să strângă minim 200.000 de semnături, pentru a putea participa în alegeri.

Foto articol strângere semnături Pro România Dâmbovița

Sursa foto articol– facebook, Pro România Dâmbovița

Articolul precedent„Cum să creştem sănătoşi” – Proiect naţional de promovare a unui stil de viaţă sănătos destinat preşcolarilor, implementat în Dâmboviţa
Articolul următorPieton accidentat, la Târgoviște, de un autoturism ce nu a acordat prioritate