Eurodeputatul PNL, Siegfrid Mureșan, a făcut un anunț bombă, pe propria pagină de facebook. Mureșan spune că Rovana Plumb, propunerea României pentru postul de comisar european, și președinte al PSD Dâmbovița, este chemată la o audiere specială, la comisia juridică din Parlamentul European, din cauza unor neconcordanțe în ceea ce privește declarația de avere. Postul de comisar european, pentru Rovana Plumb, este în pericol, spune Siegfried Mureșan.

Sursa foto– facebook, Siegfried Mureșan

Anunțul a fost făcut astăzi (25 septembrie 2019) de eurodeputatul Siegfried Mureșan (foto), pe propria pagină de facebook.

„Rovana Plumb NU a obținut unda verde a Comisiei Juridice a Parlamentului European privind condițiile pentru a deveni comisar european.
Comisia Juridică a Parlamentului European a decis acum să o invite mâine pe Rovana Plumb la o audiere excepțională ca urmare a informațiilor contradictorii din declarațiile de avere ale domniei sale. Doar după aceea Comisia Juridică a Parlamentului European va da un verdict final.
În acest moment Rovana Plumb face România de râs la nivel european.”

Foto-Rovana Plumb

Spune eurodeputatul. Rovana Plumb este propunerea României pentru postul de comisar european în noua Comisie Europeană, și ar trebui să fie titularul postului de comisar pe domeniul Transporturilor. În lipsa unui aviz favorabil, din partea comisiilor de audiere, pentru Rovana Plumb, România va fi nevoită să facă altă propunere.

Articolul precedentCum își îndemna mama Adrianei copila să se ferească de străini
Articolul următorCazul Gura Şuţii – concubina cetăţeanului olandez nu face obiectul cercetărilor