Parchetul General a precizat, marţi, că din actele de urmărire penală de până acum, nu a rezultat implicarea concubinei cetăţeanului olandez. Aceasta locuieşte în Olanda şi nu face obiectul cercetărilor.

Parchetul General a făcut, marţi seară, o serie de precizări n ceea ce priveşteimplicarea concubinei cetăţeanului olandez în uciderea fetiţei de 11 ani din judeţul Dâmboviţa.

”Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent în cauza privind uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru, din localitatea Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa, nu au rezultat niciun fel de indicii privind implicarea partenerei cetăţeanului olandez vizat de ancheta penală, parteneră ce locuieşte în Olanda şi care nu face obiectul cercetărilor”, a transmis Parchetul General.

Anterior, Parchetul a anunţat că s-au făcut percheziţii la domiciliul din Olanda al bărbatului suspectat de uciderea fetei, dar şi la locuinţa temporară a acestuia din România.

Procurorul general Bogdan Licu a declarat, marţi dimineaţă, că autorităţile române nu au încă dovada oficială că cetăţeanul olandez suspectat de uciderea fetei s-a sinucis, dar când aceasta va exista, procurorii vor dispune clasarea cauzei, precizând însă că vor fi urmărite în continuare toate pistele care îl vizează pe acesta.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentProbleme pentru Rovana Plumb, la PE. Este chemată la o audiere specială, spune Siegfried Mureșan
Articolul următorChindia ratează calificarea în optimile Cupei, după ce a fost învinsă de Hermannstad