Un septuagenar din localitatea dâmbovițeană Produlești a ajuns la spital, după ce a profanat un mormânt. Bătrânul, cunoscut cu probleme psihice, a furat o cruce de lemn, dar fiind sub influența băuturilor alcoolice nu a ajuns prea departe. Un cetățean ce l-a văzut căzut în șanț a sunat la 112.

Foto– bătrân căzut în șanț Produlești

Sursa foto– www.gazetadambovitei.ro

Incidentul s-a petrecut în data de 2 aprilie, pe raza comunei Produlești din Dâmbovița. Polițiștii alertați, prin intermediul numărului unic de urgență 112, s-au deplasat la fața locului. Bătrânul septuagenar, căzut în șanț, dar aflat sub influența băuturilor alcoolice ar fi susținut că a fost lovit de o mașină, motiv pentru care s-a solicitat intervenția prin 112.

Un bătrân cu probleme psihice a fost protagonistul unui incident petrecut noaptea trecută la Produlești. Acesta a furat o cruce din cimitirul localității pe care purtat-o prin sat. https://www.gazetadambovitei.ro/eveniment/dambovita-un-barbat-a-profanat-un-mormant-a-mers-cu-crucea-prin-localitate-dar-a-ajuns-la-spital-video/

Publicată de Gazeta Dambovitei pe Marţi, 2 aprilie 2019

Conform unor imagini surprinse de o cameră de supraveghere amplasată în comuna Produlești se vede cum septuagenarul a sustras din cimitirul localității o cruce de lemn, de la mormântul unei persoane de curând decedate, și a plecat cu ea în spate prin comună. Nu a ajuns prea departe pentru că a căzut într-un șanț unde a fost descoperit de un localnic.

Bătrânul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Bărbatul este cunoscut cu probleme psihice.

Articolul precedent570 de locuri de muncă disponibile pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă
Articolul următorȚuțuianu-Vasilescu, război, pe facebook, cu invective, legat de statutul pensiilor militare