Temperaturile se vor menţine peste normele climatologice obişnuite ale datei din calendar, maximele diurne situându-se frecvent peste 20 de grade Celsius, în majoritatea zonelor ţării.
PROGNOZA METEO.  Sâmbătă, vremea va fi în general frumoasă și se va menține caldă, chiar deosebit de caldă la orele amiezii. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și doar izolat ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, iar la cote mai reduse și în Banat, Moldova și Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 25 de grade, iar cele minime, în general, între 4 și 14 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.
Sâmbătă, la Bucureşti, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade.
PROGNOZA METEO.  
Duminică, remea se va menține mai caldă în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil până spre orele serii, apoi se va înnora treptat în cea mai mare parte a țării. Se vor semnala ploi de scurtă durată, ziua în sud-vest, iar noaptea pe arii relativ extinse și în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în Banat și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 23 de grade, iar cele minime între 7 și 15 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.
Cerul va fi variabil la Bucureşti şi duminică, cu înnorări în timpul nopții, când vor fi condiții de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 12…13 grade.
Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK 
Articolul precedentComoară inedită, scoasă dintr-o epavă scufundată de peste 100 de ani în Marea Baltică
Articolul următorVideo| Viorel Moldovan, antrenor Chindia Târgoviște, e nemulțumit de jucătorii săi