Din ce în ce mai mulți antreprenori decid să se alăture protestului #RomâniaVreaAutostrăzi. Proprietarul unui hotel din zona Padina-Peștera, din Bucegii dâmbovițeni, a anunțat că în data de 15 martie și această unitate va participa la protestul simbolic și va întrerupe activitatea, timp de 15 minute.

Protestul inițiat de moldoveanul Ștefan Mandachi, anunțat pentru data de 15 martie ( amănunte aici www.realitatea.net) are din ce în ce mai mulți adepți. În Dâmbovița președintele asociației Padina-Peștera, Valentin Calcan, în același timp și proprietar al hotelului Peștera din munții Bucegi, a anunțat, pe facebook, că asociația și angajații săi se vor alătura protestului.

„Ne alăturăm și noi protestului #RomâniaVreaAutostrăzi și vom suspeda activitatea Hotelului Peștera vineri 15 Martie 2019 la ora 15.00 pentru 15 minute.
Sperăm ca pe lângă mult promisa Autostradă București-Brașov, să avem Drumul TransBucegi deschis permanent. Avem nevoie de 4 benzi București-Târgoviște așa cum avem nevoie de drumul asflatat TransCarpatica: Moroeni-Padina-Moeciu. 
Și mai este ceva important: pe 15 Martie vom face fix 1 an de când Stațiunea Turistică Peștera-Padina a fost atestată prin Hotărâre de Guvern ca Stațiune de Interes Național. Pentru mine coincidențele sunt de bun augur, poate că acest protest va determina Autoritățile să facă din nou ce trebuie!”

A postat Valentin Calcan, pe pagina personală de facebook.

Foto articolsursa facebook, Valentin Calcan

Articolul precedentAccident pe DN 71. Un TIR a fost aproape în întregime distrus
Articolul următorAlertă de ploi, vânt, lapoviţă şi ninsori în aproape toată ţara