Primarul orașului Găești, Grigore Gheorghe, a atras atenția, printr-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook asupra persoanelor care au probleme cu legea și care au fost surprinse aruncând gunoaie sau recurgând la acțiuni care duc la perturbarea liniștii și a ordinii publice.

Edilul spune că în anul 2021 a alocat 200.000 lei pentru a amplasa camere de supraveghere în zonele sensibile din oraș, acolo unde pot avea loc cele mai multe multe fapte ilegale, precum: zona de blocuri, intersecții, parcuri, școli sau licee.

Imaginile surprinse vin, de cele mai multe ori, în ajutorul Poliției Locale, care pot identifica mai ușor făptașii. Așa s-a întâmplat și în cazul exemplificat de edil, pe filmarea prezentată, unde au fost surprinși câțiva tineri care vandalizează pubelele dintr-o parcare.

În cazul acestora, polițiștii s-au sesizat și i-au amendat pe cei trei. Primarul a ținut să menționeze că în astfel de situații nu va exista abatere de la aplicarea legii.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentAvertizare meteo de vânt puternic în toată ţara. Zonele montane din Prahova și Dâmbovița intră sub cod galben
Articolul următorGeneral în rezervă reținut de DNA: Fostul adjunct al șefului STS a cerut șpagă un Audi Q8 sau un BMW X7