Continuă declarațiile de la distanță, cu atacuri, între fostul președinte al PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu și președintele interimar, numit de conducerea centrală, Rovana Plumb.

Într-o declarație făcută astăzi, la Palatul Parlamentului, Adrian Țuțuianu a atacat-o direct pe Rovana Plumb, cea care ar urma ca pe parcursul zilei (07.11.2018) să se întâlnească cu reprezentanții BPJ PSD Dâmbovița.

„Primarii din Dâmbovița au avut continuu sprijinul meu. Rovana Plumb nu a venit în Dâmbovița de un an de zile. A devenit parlamentar, europarlamentar pe munca lor, a celor din județ. Ar fi trebuit să se abțina de la vot, din respect pentru noi. Nu am avut sprijin din partea ei nici pe partea de fonduri europene. Rovana Plumb nu vorbește despre problemele din Dâmbovița”. A afirmat Țuțuianu.

Tot astăzi, Rovana Plumb a declarat, ulterior afirmațiilor făcute de Adrian Țuțuianu, că:

„Sunt membră a organizaţiei PSD Dâmboviţa de foarte mulţi ani, sunt membră a PSD din 1994, îi respect pe toţi primarii, îi respect pe toate colegele şi colegii mei din PSD Dâmboviţa, organizaţie puternică, care va rămâne în continuare puternică. Vom construi pentru că trebuie să ne respectăm promisiunile celor care ne-au acordat încrederea la vot”.

Rovana Plumb a precizat că, în ceea ce priveşte preluarea conducerii interimare a filialei PSD Dâmboviţa, va respecta decizia Comitetului Executiv Naţional al partidului.

Conform unui anunț, făcut în data de 5 noiembrie, Rovana Plumb ar urma să ajungă la sediul PSD Dâmbovița, din Târgoviște, pentru o întâlnire cu BPJ al partidului, pe parcursul zilei de 7 noiembrie.

În Dâmbovița, aproape toți membrii BPJ al PSD au semnat deja (foto exemplu), în data de 06.11.2018, o scrisoare în care arată că îl susțin pe Adrian Țuțuianu și că nu recunosc președintele interimar trimis de la centru, Rovana Plumb.

Articolul precedentDeputații, alături de Țuțuianu. Holban și Vlăduca, mesaje pe Facebook
Articolul următorDoliu în sportul dâmbovițean.Gabi Ionescu, antrenor și fost jucător de baschet,a trecut la cele veșnice