Doi deputați de Dâmbovița și-au arătat solidaritatea față de Adrian Țuțuianu, exclus din PSD în ședința CEX de luni, pe paginile lor de socializare. Este vorba de Oana Vlăduca şi Carmen Holban. Acestea au spus că organizaţia judeţeană a fost performantă în alegeri sub conducerea lui Adrian Ţuţuianu.

„În contextul declaraţiilor şi anumitor luări de poziţie la nivel central, care afectează direct Organizaţia #PSD Dâmboviţa, cred că sunt necesare următoarele precizări personale. PSD Dâmboviţa s-a impus în viaţa politică din România drept una dintre cele mai puternice, unite şi performante organizaţii judeţene. Indiferent de examenele electorale pe care le-a avut de trecut, indiferent de luptele la care am fost provocaţi, am câştigat absolut toate bătăliile politice (unele pentru care nimeni nu ne-ar fi acordat vreo şansă). Eficienţa şi rezultatele extraordinare ale Organizaţiei nu au fost niciodată întâmplătoare. Ele s-au datorat unităţii puternice de grup a membrilor săi, adunaţi în jurul unui lider incontestabil. El a ştiut să ne adune, el a ştiut să ne mobileze, el a ştiut să facă un dialog corect şi sincer cu electoratul, cu oamenii din sate şi oraşe, el a ştiut să creeze această performanţă. Acel lider se numeşte Adrian Ţuţuianu”, a precizat, pe Facebook, Carmen Holban, deputat PSD de Dâmboviţa.

Oana Vlăduca a comentat și ea pe pagina sa de socializare că ceea ce i s-a întâmplat lui Țuțuianu „nu se cheamă normalitate„

„Niciodată nu am crezut că #opiniile pe care le exprimăm într-un cadru intern de partid pot genera decizii radicale şi iraţionale. Nu poţi confisca un partid, nu poţi executa lideri pe bandă rulantă, apelând la frustrări în loc de argumente. Asta nu se cheamă normalitate. Imaginea unui partid despre care s-au spus mereu multe lucruri, dar niciodată că nu ar şti să guverneze, este astăzi maculată de mai multe decizii profund eronate de leadership. Din păcate, asumarea lor nu a venit şi PSD, în ansamblul său, a devenit victima pierderii evidente de încredere la nivelul românilor. Suntem parlamentari cu o activitate energică în teritoriu. Aprecierile noastre nu se bazează pe studii şi analize teoretice, ele sunt percepţia directă a dialogului cu oamenii”, a scris Vlăduca.

În urma excluderii lui Țuțuianu, președinte interimar a fost confirmată Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene.

Articolul precedentCăruță făcută praf de o dubă
Articolul următorRăzboiul declarațiilor în PSD Dâmbovița. Adrian Țuțuianu vs. Rovana Plumb