O acțiune de amploare are loc în această dimineață (5 februarie) în comuna dâmbovițeană Bucșani. Importante forțe de poliție asigură protecția lucrătorilor unei societăți de distribuție a curentului electric, ce procedează la debranșări ale celor ce s-au racordat ilegal la rețeaua de energie electrică.

Acțiunea nu este prima de acest fel ce are loc în Dâmbovița, mai multe alte comunități, din mediul rural, fiind vizate de acțiuni similare, începând din decembrie 2019. În acestă dimineață polițiștii dâmbovițeni au sigurat protecția, lucrătorilor de la societatea de distribuție a curentului electric,în comuna Bucșani (satul Racovița).

Imagine

Foto-debranșare Racovița (comuna Bucșani) 5 februarie 2020

Mai multe persoane sunt racordate ilegal la rețeaua de energie electrică. Oamenii spun că au aprobări pentru racordare dar nu au mai așteptat să fie racordați de cei autorizați sa facă acest lucru. S-au racordat singuri dar nu au contoare de înregistrare a consumului.

Descinderea, din acestă dimineață (5 februarie), este în plină desfăsurare (ora 11.00). Deocamdată nu există un bilanț al celor ce, cu siguranță, se vor alege cu dosare penale, pentru furt de energie electrică, pe lângă debrașarea de la rețeaua de alimentare cu energie electrică.

Articolul precedent25 de Ordonanțe de Urgență adoptate de Cabinetul L.Orban,înainte de moțiunea de cenzură. Vezi ce au votat
Articolul următorUn tânăr de 26 de ani a fost reținut de polițiști după ce a fost prins conducând fără permis, pentru a treia oară în ultimele două luni