Caz rar în Dâmbovița. Un tânăr de 26 de ani a fost în cele din urma reținut, de polițistii dâmbovițeni, după ce a fost prins conducând fără permis, pe drumurile publice. Este pentru a treia oară, în ultimele doua luni, când bărbatul este depistat de polițiști conducând fără permis.

Inconștiență sau pur și simplu indiferență, față de prevederile legale. Așa pot fi caracterizate acțiunile unui tânăr dâmbovițean, ce pare ca vrea cu orice preț sa ajungă la pușcărie. Ieri, 4 februarie 2020, acesta a fost oprit în trafic de polițistii de la Rutieră, ce au constat ca nu posedă permis de conducere. Este pentru a treia oară, în mai puțin de două luni, când se întâmplă acest lucru.

La data de 4 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta avea suspendată exercitarea dreptului de a șofa.

La data de 30 ianuarie 2020, față de cel în cauză a fost dispusă măsura controlului judiciar în cadrul unui alt dosar penal unde este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii prevăzute de art. 194 alin. 1 lit. e din Codul Penal.Polițiștii au procedat la reținerea bărbatului, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile, 5 februarie 2020, să fie prezentat în fața magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În sarcina bărbatului au fost reținute 3 infracțiuni de “conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România”, fapte comise în zilele de 30 decembrie 2019, 24 ianuarie 2020 și 4 februarie 2020.

Articolul precedentRazie de amploare a polițiștilor dâmbovițeni în comuna Bucșani, la persoane branșate ilegal la rețeaua de alimentare cu energie electrică
Articolul următorAlertă maximă de la meteorologi! Cod roșu de vânt în zona de munte (și în Dâmbovița)