273 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost angrenați în activitățile de menținere a ordinii și liniștii publice, în ultimele 24 de ore.
Astfel, polițiștii au intervenit la 36 de evenimente, dintre care 27 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 31 de infracțiuni, 15 dintre acestea fiind contra persoanei și 6 contra patrimoniului.
În urma acțiunilor din teren, polițiștii au aplicat 278 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la aproximativ 99.000 de lei și au reținut 8 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare.
„De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au identificat un bărbat bănuit că în seara zilei de 1 iulie a.c., ar fi sustras o bicicletă lăsată nesupravegheată în fața unui magazin din Târgoviște. Pe numele lui, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt. Totodată, polițiștii din cadrul Secției nr.4 Poliție Rurală Dragomirești au reținut pentru 24 de ore 4 tineri bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.
Cei în cauză au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.
Tinerii sunt bănuiți că, în seara zilei de 28 iunie, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, în timp ce se aflau pe o stradă din localitatea Râncaciov, ar fi agresat un bărbat și o femeie și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică prin faptele comise.
Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK 
Articolul precedentSute de sancțiuni pentru firmele ce nu asigură securitatea și pentru agenții de pază, în Dâmbovița
Articolul următorUn bătrân din Dâmbovița, dispărut fără urmă. Este bolnav și a plecat fără medicamente