În prima jumătate de an din 2019 societățile comerciale din Dâmbovița, ce sunt obligate să asigure pază și securitate în interiorul instituției, au fost luate la „puricat” în Dâmbovița. Acțiunea polițiștilor s-a încheiat cu un bilanț de sute de sancșiuni date atât societăților cât și firmelor ce asigurau securitatea obiectivelor.

În perioada ianuarie-iunie a.c., polițiștii de la ordine publică au organizat acțiuni pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor contra patrimoniului agenților economici și pentru verificarea legalității furnizorilor de servicii de securitate privată.

Imagine cu un caracter ilustrativ

„Astfel, pe parcursul celor 6 luni, polițiștii au efectuat controale la 642 de unități, dintre care 154 au fost săli și incinte de exploatare a jocurilor de noroc, 63 instituții de creditare din categoria băncilor și 35 organizații cooperatiste și instituții financiare nebancare.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat conducătorilor de unități 184 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 43.400 de lei.

De asemenea, au fost aplicate 22 de amenzi prestatorilor de servicii de pază, dintre care 13 agenților de securitate, ca urmare a nerespectării consemnului particular al postului. Valoarea totală a amenzilor se ridică la 4.000 de lei.

Se precizează într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Articolul precedentSăptămâna și focarul. Pesta porcină africană confirmată, la Niculești, în două gospodării
Articolul următorRazie printre șoferii dâmbovițeni. Sute de sancțiuni date în doar 24 de ore