Chiar în ziua în care are loc CEx-ul PSD, Evenimentul Zilei a publicat mai multe stenograme și înregistrări audio, dintr-o ședință a PSD Dâmbovița. Liderul PSD Dâmbovița,Adrian Țuțuianu, vorbește despre legile justiției și boicotarea Referendumului, chiar de către social democrați, cei care l-au inițiat.

În stenogramele publicate de EVz.ro Adrian Țuțuianu apare vorbind extrem de critic atât despre modificările la Legile Justiției cât și despre referendumul din 6-7 Octombrie, acuzând partidul din care face parte că una spune și alta face.

Adrian Țuțuianu: „Trebuie să punem în aplicare cele 20 de puncte care sunt ale întregului partid.Un plan inteligent, un plan cu cap. Asta apropo de modul cum dracu’ lucrăm. L-am auzit pe Florin Iordache acum spunând că vom modifica legile justiției, după cum spune Comisia de la Veneția. Băi,dar de ce dracu ne-am certat noi doia ani de zile șiu am stat o lună de zile, așteptăm Comisia de la Veneția. Ca să arate ce? Că noi nu știm de fapt ce vrem. Ca și cu referendumul.Spunem că noi poporul român susținem nu știu ce, după care ne ducem la Bruxelles și spunem că noi nu prea suntem cu referendumul, că ce facem noi acolo e o chestiune de formulare.

Băi,dați-o dracului, când suntem serioși? Toată politica noastră, a PSD, în ultimul an și jumătate, doi ani, a fost o politică a compromisului, a negocierilor continue, subterane, în interesul câtorva.”

Articolul precedentPesta porcină din Argeș, confirmată în laboratorul din Dâmbovița
Articolul următorJandarmii solicitați să intervină într-o unitate școlară. Un elev a intrat la ore cu o armă albă