În acest weekendt a avut loc o acţiune organizată, la care au participat forţe şi mijloace de la Detaşamentele Pucioasa şi Târgovişte (ISU Dâmboviţa), jandarmii montani (IJJ Dâmboviţa), SCLDP Dâmboviţa, Salvamont Dâmboviţa şi Asociația Salvatorilor Voluntari 4×4 – Rescue 4×4.

Asociația „Rescue 4×4” a dat o mână de ajutor la transportul turiștilor rămași înzăpeziți pe DJ 714, afectat de avalanșe și de căderea copacilor de pe versanți.

„Colegul nostru din Rescue 4×4, Luc Mihai, alături de Salvamont Salvaspeo Dâmbovița și de cei de la drumuri județene ajută la deblocarea drumului de access, DJ714, dinspre Moroeni (Glod) înspre Padina (Lacul Bolboci), precum și ajută la eliberarea mașinilor blocate în zăpadă. De asemenea, drumul Transbugeci este închis, unde au avut loc mai multe avalanșe, iar drumul este înzăpezit. Recomandăm șoferilor să nu se aventureze cu mașinile pe acest drum în cursul zilei de astăzi, până la terminarea intervențiilor în zonă”, au prezicat membrii Salvamont Dâmbovița pe pagina lor de Facebook.

Ce este Rescue 4×4?

Rescue 4×4 este un serviciu public gratuit de salvare, recuperare și intervenții în situații speciale și de urgență.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentPSD Dâmbovița: „Vremea dezbinării a apus”
Articolul următorSenatorul Ţuţuianu (Pro România) ar vrea reducerea subvenților anuale către partide