Senatorul Pro România, Adrian Ţuţuianu, a precizat, luni, în prima conferință susținută în cadrul partidului lui Victor Ponta, că este imoral ca partidele politice să primească subvenții anuale de 35-36 de milioane de euro pe an, motiv pentru care reprezentanţii formaţiunii vor veni cu amendamente la bugetul de stat, unul dintre ele fiind reducerea subvenţiilor acordate partidelor parlamentare.

Ţuţuianu a mai spus că intenţia este de reducere a subvenţiilor, nu de eliminare a acestora.

„Reducerea subvenţiilor de la buget acordate partidelor politice parlamentare. Am fost şeful unei organizaţii judeţene importante, în cei 20 de ani cât am stat în PSD, PSD Dâmboviţa nu a primit vreodată vreun leu din subvenţia de la bugetul statului. Am lăsat PSD Dâmboviţa cu peste 200.000 de lei în cont, cu două autoturisme noi şi cu toată dotarea necesară în cele nouă sedii. Este imoral ca partidele politice parlamentare să ia de la bugetul statului undeva la 35-36 de milioane de euro pe an”, a afirmat Adrian Ţuţuianu.

Acesta a adăugat că nu ştie, de exemplu, la PSD cum se cheltuiesc banii din subvenţia de la stat.

”Vă mărturisesc că am fost în PSD, n-am ştiut niciodată câţi bani şi în ce direcţie merg. N-am avut un raport complet şi e vina tuturor celor care am stat la acea masă. Eu vă asigur că am făcut eforturi extraordinare ca organizaţia judeţeană să plătească cotizaţia stabilită, de 50.000 de lei pe lună”, a spus Ţuţuianu.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedent„Rescue 4×4”, pe crestele Bucegilor, la salvarea turiștilor
Articolul următorActivitatea Arhiepiscopiei Târgoviște din 2018, proiectată într-un film documentar