Un tânăr și o tânără, din Târgoviște, au fost reținuți de polițiștii dâmbovițeni, după ce au sechestrat un bărbat și l-au deposedat de o importantă sumă de bani. Fata are doar 18 ani.

Fotografie cu un caracter ilustrativ

Cei doi tineri, care au fost reținuți de polițiștii dâmbovițeni, au comis faptele în data de 11 mai. Conform IPJ Dâmbovița:

„Ieri, 15 mai, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au efectuat o percheziție domiciliară pe raza localității, pentru probarea activității infracționale a două persoane, bănuite de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, șantaj și lipsire de libertate în mod ilegal.

Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 16 mai, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Din cercetări a reieşit că în ziua de 11 mai a.c., un tânăr de 24 de ani ar fi chemat în locuința lui un bărbat de 35 de ani, pe care l-ar fi constrâns, împreună cu o tânără de 18 ani, să nu părăsească imobilul, iar prin exercitarea de violențe și amenințări, l-ar fi deposedat de 1.700 de lei.”

Articolul precedentUpdate| COD Galben de Instabilitate atmosferică, ploi și vijelii, pentru două zile și în Dâmbovița
Articolul următorDoi dâmbovițeni au fost reținuți de polițiști. Unul a ajuns la Penitenciarul Mărgineni iar altul a scăpat doar cu control judiciar