”Revoluția” anunțată de Viorel Moldovan, la Chindia Târgoviște, după victoria contra Astrei, din campionat (scor 2-1), continuă. Echipa dâmbovițeană a renunțat la încă doi jucători, ce au fost anunțați că sunt liberi să își caute echipă, deoarece nu mai intră în planul pentru play-out al antrenorului Chindiei.

Imagine

Foto- Andrei Burlacu (stânga) și Mihai Leca (dreapta)-Sursa foto colaj-facebook,AFC Chindia Târgoviște

”AFC Chindia Târgoviște anunță încetarea raporturilor contractuale cu Andrei Burlacu și Mihai Leca începând cu data de 17 februarie 2020. Clubul nostru le mulțumește pentru efortul depus în tricourile roș-albastre și le urează mult succes în continuare!”

Au anunțat, sec, pe pagina de facebook, cei de la Chindia Târgoviște.

Viorel Moldovan, antrenorul celor de la Chindia, anunțase, în data de 8 februarie,imediat după victoria contra celor de la Astra Giurgiu (scor 2-1) că:

O să continui să fac schimbări masive, pentru că vreau să leg o echipă de caracter, care să nu retrogradeze. Voi schimba total fața echipei, am nevoie de oameni care să-și dea viața pe teren. Unii dintre jucătorii rămași azi acasă vor pleca, deja am renunțat la unii dintre ei.

Cu orice risc, dacă este să mor, mor pe mâna mea, pe deciziile mele.”

Spunea, la vremea respectivă, Moldovan. Se pare ca antrenorul Chindiei este hotărât. După Alin Dudea (împrumutat de la Dinamo), ce deja a plecat de la Chindia (la CSM Reșița, în lifa a II-a), au urmat Andrei Burlacu ( jucător împrumutat de la CS U Craiova, până în iunie 2020, dar la care s-a renunțat deja) și Mihai Leca (jucător transferat de la Concordia Chiajna, în vara lui 2019), jucător ce a fost deasemenea anunțat că e liber să își caute echipă.

Imagine

Clasament liga I, Sursa-frf.ro

Conform unor surse, antrenorul Chindiei mai are în vedere renunțarea și la alți jucători, din actualul lot.

În momentul de față, cu doar o etapă înainte de finalul sezonului regulat, Chindia ocupa locul 11, cu 24 de puncte, și va juca în play-out, în faza finală a competiției, obiectivul echipei fiind salvarea de la retrogradare.

Articolul precedentFoto| Coliziune între trei autoturisme, lângă Târgoviște. Mașină proiectată în afara șoselei, la Valea Voievozilor
Articolul următorSancțiuni și ”marfă” confiscată, pentru comerț ilegal, pe stradă, la Târgoviște