Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița anunță că în săptămâna 1-7 octombrie 2018 va fi una de „foc” pentru participanții la traficul rutier. Potrivit unui comunicat de presă, remis de către IPJ Dâmbovița :

„În această săptămână, polițiștii de la rutieră, sprijiniți de efective de la ordine publică, acționează pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulație.

Astăzi, 2 octombrie, activitățile polițiștilor se vor concentra pe depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere și a abaterilor comise de bicicliști, iar mâine, 3 octombrie, pe linia combaterii excesului de viteză.

Joi, 4 octombrie, polițiștii vor acționa pentru prevenirea accidentelor de circulație produse pe fondul neacordării priorității de trecere pietonilor și vehiculelor și a nerespectării regulilor de circulație de către bicicliști.

La sfârșitul săptămânii, în atenția polițiștilor vor fi pietonii și bicicliștii care afectează siguranța traficului rutier prin încălcarea normelor de circulație, dar și șoferii care rulează cu viteză excesivă.”

Prima zi de acțiune (1 octombrie 2018), din săptămâna de „foc”, s-a încheiat cu următorul bilanț: 326 de sancțiuni contravenționale, dintre care 163 pentru indisciplina pietonală și s-au reținut 5 permise de conducere.

 

Articolul precedentBilete puține și pe repede ‘nainte, la „Crizantema de Aur” 2018
Articolul următorBEJ Dâmbovița a interzis afișarea unor bannere pro-Referendum