A fost scandal monstru în comuna dâmbovițeană Nucet,în seara zilei de 8 mai, când un bărbat a fost agresat pe stradăde mai mulți indivizi, în zona gării din localitate. Un alt bărbat a fost tăiat cu un cuțit, la mână. Cei doi agresați au ajuns în spital, iar polițiștii au reținut mai mulți bărbați ce vor primi astăzi, 10 mai, o decizie din partea judecătorilor. În eveniment s-a implicat si Primăria din localitate.

Incidentul a avut loc în seara zilei de 8 mai. Conform celor de la IPJ Dâmbovița,în urma unei acțiuni de amploare patru indivizi au fost reținuți, după ce în urma uni conflict stradal alți doi bărbați au ajuns la spital. Unul bătut cu bstialitate iar altul tăiat cu un cuțit.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați cu privire la faptul ca un bărbat a fost agresat de mai multe persoane.

În cel mai scurt timp, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție pentru aplanarea conflictului.

Din cercetari a reieșit că, pe fondul unui conflict spontan, patru bărbați,în timp ce se aflau pe drumul județean 722, pe raza localității Nucet, ar fi agresat fizic un alt bărbat și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică. Totodata, in timpul conflictului o alta persoană, care nu deținea permis de conducere, s-ar fi deplasat în zona respectivă cu un autoturism, unde ar fi rănit, în zona brațului, cu un obiect ascuțit tăietor un bărbat, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Foto-Bărbat agresat Nucet (sursa foto-facebook)

Cei in cauza au fost retinuți pentru 24 de ore, fiind bănuiti de comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente, tulburarea ordinii si linistii publice si conducerea unui vehicul fara permis de conducere, fapte prevazute de art. 193, art. 371 si art. 355 din Codul Penal. Aceștia vor fi prezentati, pe parcursul zilei de mâine (n.m. 10 mai 2020), Parchetului de pe langa Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unor masuri preventive.

Politistii continua cercetarile sub coordonarea procurorului de caz, urmand ca la finalizarea acestora sa se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.” informează IPJ Dâmbovița.”

În incident a intervenit si primarul localitatii Nucet, Luisa Bărboiu, care a postat pe pagina personala de facebook o reacție legata de eveniment precum și mai multe amănunte despre incident.

Foto-Primărie Nucet

„Dragi nuceteni! Aseara localitatea noastră, a fost zguduita de un eveniment extrem de grav! Toti ati aflat, ca dl Florin Ion, un om cu un caracter exemplar, a fost bătut cu bestialitate, în timp ce mergea la gara Nucet sa-si aștepte soția.Fara sa greșească ceva, cerînd sa i se faca loc pt a trece, a fost bătut încît a ajuns la spital! In încercarea sa de a-i veni în ajutor, un alt tânăr, s-a ales cu o tăietură urîtă la braț! Totul a degenerat într-un scandal uriaș, oprit odată cu venirea poliției si a mascatilor .Nu imi este indiferent! Dimpotrivă, este prima oară cînd se întîmplă un scandal de asa proporții! Am sosit imediat în zona, pentru a da o mina de ajutor, deși de acest lucru se ocupa politia, nu primăria.Dar vreau ca aceste lucruri sa nu se mai repete, iar în zona, sa instauram ordinea! Fiecare afirmă diverse lucruri, unele reale, altele nu! Cert este ca eu ca primar, nu îndemn la ură, dar la solidaritate, da! Fiecare trebuie sa luam atitudine si sa nu permitem să se mai întîmple astfel de lucruri! Nu-mi doresc ,decît pentru tot chinul suportat de un om nevinovat, sa se faca dreptate!”

A scris primărița din Nucet,pe pagina personala de facebook.

Bărbatul bătut cu bestialitate, după cum spune și primarul localității, a postat la rândul său o fotografie, pe facebook, din spital, pentru a ilustra starea sa de după momentul agresiunii.

Articolul precedentColiziune auto pe DN 72, la I.L. Caragiale. Un bărbat a fost rănit
Articolul următorA fost înregistrat al 8-lea deces din cauza coronavirusului, în Dâmbovița. O femeie de 82 de ani a murit astăzi