Administratorul drumurilor județene, DJ 713 și DJ 714, ce fac legătura cu zona Padina-Peștera, din Bucegi, menține atenționările pentru cei care se deplasează cu mașina către această zonă.

Conform unei informări, a Consiliului Județean Dâmbovița, for ce are în administrare DJ 713, DJ 714 și DJ 714 A, singurele trasee pe care se poate ajunge, cu autoturismul, în zona Padina- Peștera,  în perioada 31.12.2018 – 4.01.2019, pe traseele amintite:

 Pe tot traseul DJ 714A, există pericolul de prăbușire a stâncilor de pe versanţi. Se recomandă a se circula cu atenţie pe acest drum. 

  – Se vor respecta semnificațiile indicatoarelor rutiere de restricționare a circulației atât pe sectorul de drum cât și pe poduri.

Recomandăm ca deplasările pe traseele DJ 713, DJ 714A și DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera să se realizeze cu autovehicule echipate corespunzător sezonului rece şi totodată recomandăm atenţie sporită în zonele cu drum îngustat, zonele cu alunecări de teren şi unde există posibilitatea de dislocare a anrocamentelor, respectiv la: km 11,8; km 14; km 24,6; km 25,9.

– Se vor evita deplasările în zona montană fără o informare prealabilă asupra condițiilor meteorologice din zonă și în perioadele de atenționare meteorologică de vreme rea, prin intermediul A.N.M.

 – Se vor respecta, cu strictețe, semnificațiile indicatoarelor rutiere de informare și reglementare.”

Foto articolDJ 713- 26 decembrie 2018

Sursa fotofacebook, Valentin Calcan

Articolul precedentPieton accidentat pe trecerea de pietoni, în mijlocul orașului, la Târgoviște
Articolul următorDrumuri naționale „abandonate”, de administratori. Au luat amenzi pentru lipsa marcajelor