Comisarul șef Adrian Antofie a fost împuternicit în funcția de inspector șef al IPJ Dâmbovița. Acesta a ocupat până de curând funcția de comandant al Poliției Municipiului Târgoviște.

Update

Într-un comunicat de presă Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul inspectoratului general al Poliției Române, informează că începând din data de 23 decembrie, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisar-șef de poliție Antofie Claudiu Adrian a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de șef al IPJ Dâmbovița, pe o perioadă de trei luni.

Știre inițială

 

Numirea noului șef al IPJ Dâmbovița era deja anunțată, dar nu fusese confirmată. Deocamdată, confirmarea oficială vine chiar de pe site-ul Poliției Române (politiaromana.ro) unde cms.șef Antofie Adrian Claudiu figurează, începând de astăzi, cu funcția de inspector șef al IPJ Dâmbovița.

INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN DÂMBOVIŢA

db.politiaromana.ro

Împuternicit INSPECTOR ȘEF

Comisar-șef de poliţie:Antofie Claudiu Adrian”

Este precizarea, de pe site-ul Poliției Române, pentru structurile din județul Dâmbovița.

Anterior, acesta ocupase funcția de comnadant al Poliției Muncipale Târgoviște.Antofie îl înlocuiește pe comisarul șef de poliție Valentin Dumitrașcu, fost inspector șef al IPJ Teleorman, care fost delegat, pe 20 noiembrie, la comanda IPJ Dâmbovița.

Articolul precedentSacul pare fără fund. Alocări suplimentare (112 milioane lei) de la Guvern. Încă 5 milioane în DB, pentru doar 5 comune
Articolul următorVideo| Președintele Chindiei Târgoviște nu e de acord cu aducerea unor noi jucători, solicitată de Viorel Moldovan. Declarații spectaculoase