În perioada ‪11 – 12‬ iunie 2019, pe Stadionul situat pe strada Garajului, din Municipiul Moreni, s-a desfăşurat etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) de la localitaţi şi a Serviciilor Private pentru Situaţii de Urgenţă (SPSU) de la instituţiile publice şi operatorii economici din judeţul Dâmboviţa.
La competiție au participat următoarele servicii voluntare (SVSU): Gura Ocniţei și Aninoasa și servicii private (SPSU): SC GEO STING SRL Târgovişte, SC ARCTIC SA Găeşti, SC COST SA Târgoviște, SC CONPET SA Ploiești și OMV ASSET VI Muntenia Central.
După întrecerea la cele trei probe, clasamentul general a fost următorul:
La Servicii Private pentru Situaţii de Urgenţă (SPSU) – locul I  – SC COST SA Târgovişte;- locul II – SC GEO STING SRL Târgovişte;- locul III – SC ARCTIC SA Găeşti.
La Servicii Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU)- locul I – SVSU Aninoasa; – locul II – SVSU Gura Ocniţei.
Astfel, voluntarii coordonați de Sef SVSU Aninoasa, Florin Mateoiu, au câștigat locul I, în urma centralizării rezultatelor la cele trei probe de concurs: ştafeta 4×100 m, pista de îndemânare şi viteză și dispozitivul de intervenție.
Componenții lotului tânăr al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al Comunei Aninoasa, vor participa la faza interjudețeană.
Articolul precedentAtleții de la CS Târgoviște, de trei ori pe podium la Campionatul Național pentru tineret
Articolul următor430 de locuri de muncă disponibile pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă