Atleții Clubului Sportiv Târgoviște au încheiat în forță finala Campionatului Național pentru tineret – ediția 2019, găzduită de stadionul “Nicolae Dobrin” din Pitești. Aceștia au reușit să urce de trei ori pe podium, după ce au tras din greu în probele de 5.000 metri, și respectiv, 10.000 metri.
Astfel, Diana Ivăncescu (antrenor Desdemona Banu Ionescu) a încheiat sezonul de pistă, obținând două medalii de bronz. Prima și-a adjudecat-o la 5 000 metri, după ce acele ceasului s-au oprit la 17:39.67, iar a doua la 10 000 metri, cu un timp de 39:51.87.
De asemenea, a treia medalie de bronz pentru clubul nostru a fost obținută de Ionuț Stancu (antrenor Nicolae Guțoiu), la 10 000 metri. Sportivul aflat în dublă, CS/CSȘ Târgoviște, a urcat pe ultima treaptă a podiumului, cu un timp de 33:50.67.
Cele trei clasări pe podium a bucurat din plin staff-ul tehnic al secției de atletism din cadrul clubului nostru.
“Suntem mulțumiți că am încheiat sezonul de pistă pe podium. Pe această cale mulțumim staff-ului de la  Clubul Sportiv Târgoviște pentru suport și încurajări. Încă o dată am demonstrat că suntem într-adevăr o familie unită. De asemenea, mulțumim domnului Ciprian Prisăcaru, director la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște, domnului doctor Lucian Chețan și tuturor celor care ne-au urmărit parcursul competițional. Pentru noi va urma o scurtă vacanță pentru odihnă și relaxare, iar apoi , începând cu jumătatea lunii iulie vom relua pregătirile pentru Campionatul Național de cros, unde ne dorim calificarea la Campionatul Balcanic de cros, cu echipa României”, declarat Desdemona Banu Ionescu, potrivit cstargoviste.ro
Articolul precedentVIDEO Deținutul de la Penitenciarul Găești, care fugise de la locul de muncă, a fost prins
Articolul următorServiciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Aninoasa, locul 1 în Dâmbovița