Facultatea de Științe Economice a Universității ”Valahia” din Târgoviște a organizat, în perioada 18 – 19 aprilie 2019, Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice Studențești ”Performanță și competitivitate în societatea cunoașterii”.

Evenimentul s-a desfășurat în cadrul unui proiect finanțat de Ministerul Educației Naționale și are ca parteneri Asociația Facultăților de Științe Economice din România, Agenția Interuniversitară a Francofoniei, și instituții de învățământ superior din țară și străinătate: ASE București, ASEM Chișinău, Universitatea de Stat ”Alecu Russo” din Bălți Rep. Moldova, Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galați, Universitatea ”Petrol și Gaze” din Ploiești, Universitatea din Pitești, Universitatea ”Athenaeum” din București.

În cadrul sesiunii științifice au fost organizate șapte secțiuni pentru studenți (”Management”, ”Marketing”, ”Contabilitate”, ”Informatică de gestiune”, ”Finanțe și instituții financiare”, ”Administrarea afacerilor”, ”Economie și dezvoltare durabilă”) și o secțiune specială dedicată elevilor.

În total, la eveniment au fost înscrise peste 160 de teme, cele mai bune lucrări pentru fiecare secțiune urmând să fie recompensate cu premii.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REPORTERPENET.RO pe FACEBOOK

Articolul precedentConcursul Național Catehetic „Hristos: sufletul satului meu”, în cadrul Arhiepiscopiei Târgoviște
Articolul următorDoliu în sportul dâmbovițean. Un mare om de baschet a trecut la cele veșnice