Jucătoarea de tenis din Târgoviște, Sorana Cîrstea, face senzație pe Instagram, în ultimele zile. Postările Soranei, din sala de antrenament, unde se află de aproximativ o săptămână, au strâns zeci de mii de vizualizări și aprecieri, în ultimele zile.

Tânara jucătoare din tenis din Târgoviște, legitimată la CSM București, se află în sala de antrenament după eșecul de la Australian Open, unde a părăsit competiția încă din primul tur.

Antrenamentele sale, postate, în parte, pe rețeaua de socializare Instagram, unde Sorana a devenit foarte activă încă de la începutul anului, strâng rapid mii de aprecieri din partea fanilor, dar  nu numai a acestora.

Pentru neavizați, postările și mai ales fotografiile ar putea fi foarte ușor confundate cu pregătirea pentru un concurs de modelling. În realitate, Sorana încearcă să câștige masă musculară, după cum spun specialiștii, ce au urmărit antrenamentele. Desemenea  pregătirea se pare că este centrată și pe îmbunătățirea serviciului.

Sorana s-a retras din echipa de Fed Cup a României și nu a fost convocată pentru îmtâlnirea Cehia-România, ce va avea loc la Praga în perioada 9-10 februarie 2019.

Sorana Cîrstea este momentan pe poziția 92 în clasamentul WTA.

Sursa foto– Instagram Sorana Cîrstea

Articolul precedentLuare de mită. Funcționar de la ANAF Dâmbovița, trimis la închisoare
Articolul următorDâmbovița. 140 de cazuri de îmbolnăviri cu virusul gripal. Două clase, închise