Hoții de lemne sunt în această perioadă, mai mult decât de obicei, subiect al atenției. Deși, în continuare, mulți dintre cei ce încalcă legea rămân nedescoperți există și cazuri în care acest lucru nu se întâmplă. Astfel, în Dâmbovița, conform IPJ Dâmbovița au început să apară și primii sancționați.

„O femeie, în vârstă de 38 de ani, a fost depistată în timp ce transporta cantitatea de 1.2 mᶟ (foto – imagine ilustrativă) de material lemnos, fără a respecta prevederile legale. S-a procedat la sancționarea contravențională a acesteia și la confiscarea materialului lemnos.” precizează Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița.

Deasemnea polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dragomirești au acționat pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul operaţiunilor cu material lemnos.

Astfel, pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat în total 5 sancțiuni contravenționale ca căror valoare se ridică la 3.000 de lei, una fiind pentru pentru nerespectarea prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Articolul precedentPeste 21.000 de cereri de înscrieri în Partidul Realitatea. Vă mulțumim!
Articolul următorTârgoviștea a „ratat” un titlu mondial. Zoran Terzic, fost antrenor la CSM, a câștigat laurii mondiali, la volei feminin