Numărul șoferilor care se urcă la volan băuți sau drogați este tot mai mare, arată polițiștii din Dâmbovița. Ultimul caz a avut loc în acest weekend. Simțindu-se cu musca pe căciulă, șoferul a refuzat recoltarea de probe biologice, dar s-a ales cu dosar penal.
„Polițiștii de la Serviciul Rutier au oprit, pentru control, pe raza municipiului Târgoviște, un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani. În urma unui test preliminar, polițiștii au stabilit că șoferul se afla sub influența substanțelor psihoactive, acesta refuzând recoltarea de probe biologice. Pe numele lui, polițiștii au întocmit un dosar penal”, arată IPJ Dâmbovița.
Tot în acest weekend, alți doi bărbați sunt cercetați de polițiști după ce au fost surprinși în timp ce conduceau autoturisme având alcoolemii ale căror valori s-au ridicat peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, unul dintre aceștia nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
De asemenea, patru persoane sunt cercetate de polițiștii întrucât au fost depistate la volanul unor autoturisme, deși nu dețineau permise de conducere.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în cazul a trei dintre acestea, autoturismele le-au fost încredințate spre a fi conduse de către alți bărbați, pe numele celor din urmă, fiind întocmite dosare penale.
Articolul precedentRazie de weekend. Câte permise au reținut polițiștii dâmbovițeni
Articolul următorSoțul unei polițiste din Dâmbovița, capul unei rețele care fura conducte petroliere