Sorana Cirstea nu a reușit să profite de oboseala acumulată de Elena Rybakina, adversara Simonei Halep din finala de la Dubai. Târgovișteanca a condus cu 1-0 la seturi dar a cedat partida, după trei seturi, și a părăsit competiția de tenis de la Doha încă din primul tur.

Sorana (nr.72 WTA) a întâlnit-o încă din primul tur pe reveleția începutului de an din circuitul WTA, kazaha Elena Rybakina (nr.17 WTA). Kazaha venea după finala de la Dubai, acolo unde fusese învinsă de Simona Halep.

Imagine

sursa fotowtatennis.com

Rybakina chiar a părut obosită după turneul de la Dubai și a intrat destul de greu în meci, astfel că Sorana a reușit, grație unui joc agresiv, punctat cu multe reușite, să câștige primul set al confruntării (6/3), după ce a obținut trei break-uri.

Partida părea să se îndrepte către o victorie a Soranei după ce românca a început bine și setul 2. Până la 3-3 în al doilea set, moment în care jucătoarea din Târgoviște a părut că își pierde busola și a început să se enerveze, din cauza propriilor nereușite, ce au adus alte și alte lovituri ratate. În aceste condiții, Rybakina, ce nu a făcut decât să își păstreze calmul și să pună mingile în teren, servind mai bine ca în primul set, și-a adjudecat 6 game-uri consecutiv.

Dealtfel, până la finalul meciului, 1 oră și 41 de minute, Sorana nu a mai reușit  să câștige decât un game.Scor final:

Sorana Cirstea-Elena Rybakina 6/3,3/6,1/6

România ramâne fără nicio reprezentantă în turneul de tenis de la Doha, dupa ce Sorana Cirstea a fost învinsă în primul tur, iar Simona Halep s-a retras înainte de debutul competiției (unde era calificată direct în turul al doilea).

Articolul precedentCoronavirus! Îngrijorare extremă. 7 decese în Italia. Măsuri extreme și în România
Articolul următorAcțiune de amploare la samsarii de mașini second-hand, din 20 de județe. Rețeaua infracțională a produs un prejudiciu de 35 de milioane de lei