Jucătoarea târgovișteană de tenis, Sorana Cîrstea, a revenit în centru atenției, la nivel internațional chiar. De această dată nu este vorba însă de o performanță sportivă, ci de o fotografie pe care Sorana a postat-o pe o rețea de socializare.

Sorana Cîrstea (nr.73 WTA) este a doua cel mai bine clasată jucătoare de tenis din România, în clasamentele internaționale, după Simona Halep (nr 5 WTA). Sportiva din Târgoviște reușește să puncteze în continuare și la capitolul aprecieri ale fanilor.

Foto– postare Instagram, Sorana Cîrstea

Pe contul de Istagram, Sorana a revenit cu o fotografie de sezon, în care anunță o schimbare de look. Imaginea a strâns rapid mii de aprecieri, din partea admiratorilor sportivei.

De altfel, postările Soranei, în special din rețeua Instagram, reușesc să adune mii, poate chiar zeci de mii, de aprecieri, de fiecare dată, Sorana fiind una dintre cele mai apreciate sportive din circuitul WTA, bineînțeles și datorită aspectului fizic.

De-a lungul timpului sportiva din Târgoviște a reușit să câștige admirația multor fani ai tenisului cu postările sale.

Articolul precedentCampanie de verificare a respectării legislației în privința muncitorilor zilieri
Articolul următorCaravana SMURD ajunge în Dâmbovița.Găești și Fieni sunt orașele dâmbovițene unde pompierii vor da lecții de prim ajutor