Teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște pune în scenă un spectacol caritabil. Pentru a treia oară, încasările din biletele vândute la un spectacol vor fi donate secției de îngrijiri paleative, din cadrul Spitalului Județean de urgență din Târgoviște.

Secția de îngrijiri paleative, din cadrul spitalului Județean de Urgență din Târgoviște este secția unde sunt îngrijiți bolnavii aflați  în stadii terminale ale bolii. Secția a fost creată în august 2015, de către medicul Carmen Marcu (Foto sursa foto www.gazetadambovitei.ro), în principal cu fonduri venite din sponsorizări dar  și din partea instituției. Clădirea unde funcționează, în forma actuală, secția a fost reabilitată în 2016. Sunt tratați în cadrul centrului pacienți imobilizați la pat, oncologici, cardiaci, cu boli neurologice, sau cu insuficiențe renale cronice. Aici niciodată fondurile nu sunt suficiente.

Teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște întinde o mână de ajutor acestei secții. Astfel că încasările, din biletele vândute la spectacolul „Carmen”, ce va avea loc în data de 09.12.2018, vor fi donate secției de îngrijiri paleative, din cadrul spitalului târgoviștean.

Spectacolul caritabil va avea loc începând cu ora 19.00 și se desfășoară sub motto-ul „Viața e ca un zbor de fluture” același motto apărând scris pe unul dintre pereții de la intrarea în incinta secției de îngrijiri paleative din Târgoviște.

Articolul precedentS-au îmbogățit cu acte false. Rețea de falsificatori, descructurată
Articolul următorTransporta ilegal persoane. A rămas fără mașină, pentru șase luni, dar și cu buzunarele goale