Spectacolele de teatru se reiau la Târgoviște. Este vorba însă de spectacole ce vor avea loc în aer liber, în incinta Curții Domnești. Teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște anunță că prima reprezentație, de după perioada de pauză, cauzată de restricțiile din perioada de stare de urgență, va avea loc în data de 6 sau 7 iunie. Asta pentru că, deocamdată, nu este sigur când vremea va permite desfășurarea spectacolului.

Imagine

Ca toate activitațile cu public desfăsurate în spații închise nici teatrul din Târgoviste nu a mai avut nicio reprezentație vreme de aproape trei luni. Primul spectacol, de după perioada de restricții, va avea loc la finalul acestei săptămâni.

„Evenimentul cultural ce va avea loc sâmbătă 6, sau duminică 7 iunie (în funcție de condițiile climaterice), începând cu orele 21:3o, la Curtea Domnească din Târgoviște – Sala Tronului, unde vom putea urmări împreună, în aer liber încărcat de istorie, tragedia unuia dintre cele mai puternice personaje ale lui Shakespeare: OTHELLO.”
Au anunțat cei de la teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște.
Imagine
Totuși, accesul publicului la reprezentație va fi destul de restrictiv:
•    Masca de protecție este obligatorie
•    Capacitate maximă admisă: 60 persoane (pe scaune, aranjate la minimum
2 m distanță unul față de celălalt)
•    Accesul publicului este gratuit și se va face începând cu ora 21.00, la un interval de 5 minute până la începerea spectacolului, în ordinea survenită unei rezervări prealabile făcute exclusiv prin telefon, WhatsApp, sau pe adresa de e-mail: rezervă[email protected] (confirmată ulterior), în grupuri de maximum 10 persoane conduse la locația
reprezentației de către un responsabil al teatrului.
Au mai precizat reprezentanții teatrului târgovistean.
Articolul precedentGrupare teroristă destructurată! Anunţau plasare de bombe în aeroporturi!
Articolul următorS-au sucit. LPF a schimbat ziua de disputare a meciului dintre Chindia și Dinamo, din liga I de fotbal