Federația Română de Volei a publicat o statistică, la final de campionat, cu cele mai eficiente jucătoare și echipa ideală, din sezonul competițional 2018-2019. Deși echipa nu a câștigat niciun trofeu, două dintre echipierele CSM Târgoviște se regăsesc între protagoniste, dar și în echipa ideală a competiției.

CSM Târgoviște a încheiat campionatul, ediția 2018-2019, pe locul trei, după Volei Alba Blaj și CSM București, iar în Cupa României a câștigat medaliile de argint. Cu toate acestea, echipierele CSM-ului din Târgoviște domină statisticile oficiale. La final de stagiune, sârboaica Sara Klisura este practic numărul 1 în campionat.

FotoSara Klisura- CSM Târgoviște

Sara este clasată pe primul loc la capitolul „Best Serve” ( cel mai bun serviciu-Ași) și „Best Scorer” (cea mai bună marcatoare-425 puncte).

FotoTanija Sredic- CSM Târgoviște

Colega sa  Tanija Sredic se află tot pe prima poziție la capitolul „Best Blocker”( blocaje câștigătoare). Și în celelalte statistici se regăsesc jucătoare ale CSM Târgoviște, în top 5. Deasemenea, echipa târgovișteană este singura cu două jucătoare în Dream Team-ul campionatului (primele șase jucătoare) prin aceleași Sara Klisura și Tanija Sredic.

Sursa foto articolwww.frvolei.ro și www.csmtargoviste.ro

Articolul precedentVIDEO Paznic snopit în bătaie de un un tânăr, într-un supermarket din Moreni
Articolul următorAccident spectaculos cu trei răniți, la intersecția a două drumuri județene din Dâmbovița