Antrenorul principal al celor de la Chindia, Viorel Moldovan, a fost extrem de supărat după înfrângerea, scor 0-4, cu CFR Cluj. Fostul internațional nici nu a vrut să vorbească spunând că zilele ce urmează va avea puterea să spună mai multe, inclusiv despre echipa națională, acolo unde numele său a fost vehiculat a fi pe lista scurtă a posibililor înlocuitori ai lui Cosmin Contra.

Plecat, în deplasarea de la Cluj, cu gândul de obține chiar victoria Viorel Moldovan a fost de-a dreptul șocat de înfrângerea categorică a elevilor săi, pe terenul campioanei (n.m.  CFR-Chindia 4-0). Moldovan a mărturisit după meci că nici nu are puterea să vorbească.

Imagine

„Știam că vom avea un meci foarte dificil, dar când începi cu un handicap de 1-0, lucrurile se dau peste cap. Am reacționat destul de bine, am avut câteva situații – puține, într-adevăr -, dar am văzut aceeași superficialitate, naivitate și aceleași greșeli copilărești.Trebuie să ne regrupăm ca să câștigăm meciurile care sunt importante pentru noi. Îl felicit pe Dan Petrescu, îi urez succes împotriva celor de la Lazio și cam atât”

„Nu aș vrea să comentez despre echipa națională, pentru că în momentul de față sunt distrus, sunt cătrănit. Nu pot comenta eu despre adversara de la baraj. Poate mâine sau poimâine mă voi mai liniști. După astfel de meciuri încerc să îmi păstrez calmul, să nu reacționez și să am reacții la cald”,

A mai adăugat Moldovan, imediat după finalul partidei.

Imagine

Foto– Alex Negrea (sursa foto-AFC Chindia Târgoviște)

Echipa Chindia Târgoviște a anunțat ,chiar înainte meciului cu CFR Cluj, că a legitimat un nou jucător. Este vorba despre Alex Negrea, în vârstă de 21 de ani. Acesta a rămas liber de contract, în vara acestui an, după ce s-a despărțit de FC Augsburg. Chindia Târgoviște a anunțat transferul printr-o postare pe Facebook. Negrea a fost titular în partida cu CFR Cluj dar prestația sa a fost una dezamăgitoare.

Articolul precedentImportant! Se schimbă legea, referitoare la legitimarea persoanelor, de către polițiști
Articolul următorAlegeri prezidențiale 2019 (turul II). Aflați primii cine este noul Președinte (și) de pe realitateadedambovita.net