Aproximativ 19 milioane de români sunt așteptați să voteze pentru turul al II-lea  la alegrilor prezidențiale. Puteți afla primii, care este rezultatul acestor alegeri și cine va fi noul președinte al României, pentru o perioadă de 5 ani. Realitatea Plus va prezentă duminică seară (ora 21.00) un sondaj IRES, efectuat la ieșirea de la urne.

Alegeri prezidentiale 2019 turul 2 EXIT POLL IRES. Aproximativ 19 milioane de români sunt așteptați la urne pentru a alege președintele. La 30 de ani de democrație, românii aleg cine îi va conduce în următorii cinci ani.

Exit poll IRES

”Este o muncă infernală, nu știe lumea cât de greu este să ai 500 de oameni pe teren, pe care să îi coordonezi. O să fim foarte aproape de rezultatul final la ora 21.00 când o sa comentăm la Realitatea Plus aceste rezultat”, a afirmat Vasile Dâncu

Duminică, 24 noiembrie 2019, ora 21:00, sunteți primii care află numele președintelui României. Până la ora exit pollului, însă, Realitatea Plus vă va prezenta toate detaliile despre procesul de vot, unde votează principalii actori politici, dar și reprezentanții societății civile.

Rezultatul exit-poll-ului realizat de IRES va putea fi vizionat și pe www.realitateadedambovita.net, imediat după anunțarea acestuia pe Realittatea PLUS.

Articolul precedentSupărare mare la Chindia, după eșecul cu CFR (0-4).V.Moldovan: „Sunt supărat, sunt cătrănit”
Articolul următorUpdate| Șoferul rănit în accidentul de pe DN 1A (22 noiembrie) a decedat la spital