Klaus Iohannis este testat pentru coronavirus, după ce  s-a decis că Guvernul și PNL intră în autoizolare, în urma confirmării de Covid-19 la unul dintre senatorii liberali, potrivit unor surse Realitatea PLUS. 

Președintele României, Klaus Iohannis este testat pentru coronavirus după ce s-a confirmat primul caz de  Covid-19 la unul dintre senatorii liberali, Vergil Chițac, potrivit unor surse Realitatea PLUS.

Premierul in exercitiu Ludovic Orban a declarat, vineri, ca senatorul PNL Vergil Chitac a fost testat pozitiv cu coronavirus. Conducerea partidului va fi testată pentru COVID-19. „Mă voi izola la Vila Lac 1”, a declarat Orban. În plus, ministrii vor intra in izolare.

Conform unor surse, citate de Realitatea Plus:

Un nou lider PNL a fost confirmat cu coronavirus după ce a interacționat cu senatorul depistat pozitiv, Vergil Chițac, potrivit unor surse Realitatea PLUS. Mai exact, este vorba despre liberalul Bogdan Huțucă, lider PNL de Constanța, care s-a pus în autoizolare.

Bogdan Huțucă a aflat în parcarea de la Palatul Parlamentului , de la Vergil Chițac că a luat contact cu acesta.  În urma acestei vești, liberalul a revenit în Constanța pentru a se pune în autoizolare.

Articolul precedentCreștere alarmantă a cazurilor de infecție cu COVID-19: BILANȚUL OFICIAL a urcat la 70
Articolul următorPoliticienii dâmbovițeni reacționează tardiv, după apariția cazurilor de infecție cu coronavirus, în lumea politică