Caz deosebit în Dâmbovița, ce se putea încheia cu o tragedie. Un tânăr de 19 ani a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță, după ce acesta a fost depistat conducând un autoturism furat. În plus tânărul nu poseda permis de conducere și pe deasupra era și beat.

La data de 26 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Dragomirești au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un tânăr de 19 ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt.

Imagine cu un caracter ilustrativ

Tânărul este bănuit că, în cursul nopții de 25 spre 26 octombrie a.c., ar fi sustras un autoturism de pe raza localităţii Râncaciov, profitând de faptul că proprietarul îl lăsase neasigurat.

De asemenea, acesta ar fi condus autovehiculul sustras, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, tânărul a prezentat o alcoolemie peste limita de 0.40 mg/l.

Ieri, 27 octombrie a.c., cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Articolul precedentVideo| Spectatorii așteptați cu surprize la etapa a VII-a a campionatului Național de off-road, la Târgoviște
Articolul următorDN 72 blocat, la IL Caragiale, după ce un TIR s-a răsturnat pe șosea