Un tânăr de doar 19 ani a fost reținut de polițiștii dâmbovițeni, pentru furt calificat. Băiatul este bănuit că ar fi sustras mai multe bunuri, în valoare de 2500 de lei, dintr-o gospodărie, din zona Pucioasa. 

Imagine

Imagine cu un caracter ilustrativ

Tânărul de 19 ani a fost reținut în data de 10 decembrie, iar faptele de care este suspectat sau petrecut în noaptea de 5-6 decembrie.

„La data de 10 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un tânăr de 19 ani, domiciliat fără forme legale în Brănești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Pe parcursul acestei zile (n.m. 11 decembrie), cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Acesta este bănuit că, în noaptea de 5 spre 6 decembrie a.c., ar fi sustras din curtea unei locuinșe două unelte electrice și un utilaj destinat amestecului de materiale, prejudiciul total fiind de 2.500 de lei.”

Furturile, realizate la ora întunericului, din gospodăriile din mediul rural, din Dâmbovița, nu sunt deloc o noutate.

Articolul precedentCăprioară rănită salvată de pompierii dâmbovițeni
Articolul următorCele mai noi detalii privind evoluția pestei porcine africane, publicate de ANSVSA. În Dâmbovița sunt încă 15 focare active