Iubitorii voleiului din Târgoviște, dar nu numai aceștia, sunt chemați să susțină echipa locală CSM Târgoviște, din tribune, la un meci considerat esențial pentru poziționarea echipei în campionat. Dâmbovițencele întâlnesc, în data de 2 noiembrie, pe teren propriu, Dinamo București, ambele echipe fiind neînvinse în competiția internă.

Atât CSM Târgoviște cât și Dinamo București sunt două dintre cele trei echipe din campionat ce sunt neînvinse după patru etape. Cea de-a treia echipă este campioana CSM Alba Blaj.

Foto– Clasament Divizia A1, volei feminin (sursafrvolei.ro)

După patru etape CSM Târgoviște a strâns un maxim de puncte (12) iar Dinamo are 9 puncte (doar trei meciuri disputate, a stat în etapa a 4-a)

Clubul târgoviștean anticipează o dispută pe muchie de cuțit, în partida ce va avea loc sâmbătă, 2 noiembrie 2019, la Sala Sporturilor din Târgoviște, și cere ajutorul publicului.

Comunicat de presă

„Jucătoarele noastre au reușit să obțină patru victorii din tot atâtea meciuri în întrecerea internă și țintesc al cincilea succes consecutiv în meciul de sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 13.30.Adversara CSM-ului de astăzi traversează o perioadă foarte bună în acest start stagional, totul culminând cu victoria obținută în fața fetelor de la Știința Bacău!Așadar, iubitorii sportului din Târgoviște au toate motivele de a veni la Sala Sporturilor din municipiul nostru, sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 13.30 pentru a urmări pe viu unul dintre cele mai interesante jocuri ale acestui sfârșit de toamnă.”

FotoCSM Târgoviște, octombrie 2019

Se spune într-un comunicat de presă al celor de la CSM Târgoviște. Pentru echipa dâmbovițeană este primul test cu adevărat dificil, din actuala ediție de campionat, unde specialiștii consideră că doar Dinamo București, Volei Alba Blaj și Știința Bacău, alături de CSM Târgoviște pot ridica pretenții la câștigarea trofeului. Asta după ce echipa vicecampionă din 2019 și campioană în 2018, CSM București, a fost desființată de acționarul clubului, Primăria București, înainte debutului actualei ediții de campionat.

Articolul precedentRealitatea Plus se vede în toată țara. RCS & RDS a introdus postul TV în grilă
Articolul următorChindia pierde în deplasarea de la Viitorul, cu 0-3, în prima ligă de fotbal