ISJ Dâmbovița organizează, marți, 14 mai, la ora 11.00,  în holul Muzeului de Istorie din Târgoviște, Târgul de Oferte Educaționale ale liceelor dâmbovițene, pentru anul școlar 2019-2020.
În această săptămână, elevii claselor a VIII-a sunt așteptați la târg pentru a cunoaște specificul unităților școlare și pentru a definitiva opțiunea de înscriere în liceu.
„Oferta educațională proiectată asigură viitorilor liceeni fundamentul unei inserții profesionale în funcție de aptitudini și formarea competențelor necesare secolul al XXI-lea. Fiecare unitate de învățământ își va prezenta planul de școlarizare, specializările și numărul de locuri, oportunitățile de studiu și elementele de identitate, rezultatele și proiectele școlii”, se arată într-un comunicat al ISJ Dâmbovița.
Târgul de oferte educaționale organizat de I.Ș.J. Dâmbovița, devenit tradiție, vine în întâmpinarea dorinței liceelor dâmbovițene de a-și promova oferta și a-și realiza planul de școlarizare conform cifrelor prognozate, dar și în intenția absolvenților de clasa a VIII-a  de a evalua opțiunile și a decide în acord cu abilitățile, valorile și interesele personale.
Articolul precedentFOTO Filme de scurt metraj și fotografii digitale, premiate la ediţia a XVI-a a Concursului Naţional „Mesajul meu antidrog”
Articolul următor102 patrule organizate în dispozitivele pentru menținerea ordinii și liniștii publice, în acest weekend