Sunt tensiuni mari în PSD, iar mai mulți social democrați amenință cu procese, propriul partid, conform realitatea.net. Problemele pleacă de la declarația șefei PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, ce a anunțat că a recuperat de la partid banii dați în campania electorală de la Europarlamentare (800.000 de lei). Ceilalți social democrați, ce au contribuit cu bani în aceiași campanie, sunt supărați că lor l-i s-a transmis că deocamdată partidul nu mai are bani.

FotoRovana Plumb, Titu-Dâmbovița 19 octombrie 2019

Sursa fotofacebook ,PSD Dâmbovița, via Vlad Oprea

Declarația Rovanei Plumb, cu privire la recuperararea sumei de 800.000 de lei de la partid (după ce AEP-ul anunțase că este posibil acest lucru) a fost făcută celor de la Europa Liberă, spune realitatea.net.

Declarații

O altă candidată la alegerile europarlamentare, din partea PSD, Natalia Intotero, ce nu a reușit să mai prindă un post de eurodeputat a recționat spunând că:

„Până în momentul de față nu am primit banii, așteptăm să îi primim. Am aflat și eu că Rovana Plumb a primit banii, sper ca în cel mai scurt timp să primim și noi. Noi am depus banii conform legii și, conform legii, aștept să mi restituie în același timp, fără a exista discriminare. Dacă nu, vom face demersurile legale care se impun împotriva celor care nu returnează banii”.

A spus Natalia Intotero pentru Europa Liberă, preluat de Realitatea TV.

Sursa fotoPSD Dâmbovița, facebook

Rovana Plumb se află în aceste zile în Dâmbovița, unde participă, la acțiunile de campanie electorală ale organizației pe care o conduce. Pe pagina de facebook a PSD Dâmbovița, au fost postate mai multe fotorafii (din data de 19 octombrie) în care sunt surprinse instantanee de la aceste întâlniri. Social democrații dâmbovițeni nu au comunicat în niciun fel despre tensiunile pe marginea subiectului ce implică banii dați la alegerile europarlamentare, de către candidații PSD.

Articolul precedentS-a mișcat din nou pământul în Vrancea. Cutremur de 2,3 grade, în dimineața zilei de 20 octombrie
Articolul următorMedalie de argint la Campionatul Național de Box, pentru „greul” Cătălin Cristea, de la CSM Târgoviște