Traficul este restricționat pe autostrada București-Pitești, în data de 24 iulie, pe un tronson de aproximativ 17 km. În zonă se efectuează lucrări de trasare a marcajului rutier, dar, în același timp a avut loc și un accident, pe raza localității Petrești, din Dâmbovița.

Conform unei informării a Poliției Române, prin Centrul Infotrafic:

Imagine cu un caracter ilustrativ

„Pe Autostrada București-Pitești, circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul către Bucureşti dinspre Piteşti,pe banda a doua, astăzi (n.r. 24 iulie 2019), în intervalul orar 11:00 – 19:30,pe tronsonul kilometric 89 – 72, pentru efectuarea activităţilor de trasare a marcajelor rutiere.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor, să circule cu atenţie sporită, semnalizând din timp orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie.”

 

Foto– Accident A1 (zona Petrești, km 71)

Exact în acestă zonă de restricție, dar pe celelălat sens de mers, a avut loc un accident. La Km 71 al autostrăzii,sensul spre Pitești, a avut loc o coliziune în care au fost implicate un TIR și un autoturism.

Conform ISU Dâmbovița, pompierii dâmbovițeni intervin pentru asigurarea zonei accidentului (fără victime), prin detașamentul Găești cu 1 ASAS și o ambulanță SMURD. Autoturismul a fost proiectat pe spațiul verde dintre autostradă și intrarea dinspre Petrești pe A1, în urma coliziunii cu tir-ul. Ambele mașini au fost avariate serios. Traficul în zonă nu a fost oprit.

Articolul precedentFOTO| Incendiu la un magazin din Tărtășești
Articolul următorViorel Moldovan nu pleacă la Dinamo. Anunț oficial al clubului Chindia Târgoviște