O tragedie a avut loc în această seară în comuna dâmbovițeană Cândești. Un bărbat a decedat, în ciuda eforturilor susținute de a salvare, după ce a fost prins sub un tractor, ce s-a răsturnat peste el.

Incidentul s-a produs astăzi (16 ianuarie 2020) la Cândești Vale, comuna Cândești. Un bărbat de 70 de ani a fost prins sub un tractor ce s-a răsturnat peste el.  Se pare că bărbatul era într-un loc izolat ( o livadă) și au trecut multe ore până la momentul în care a fost găsit de o persoană din familie, ce era îngrijorată că bărbatul nu se mai întoarce acasă. După ce au fost anunțați la 112, la față locului s-au deplasat importante forțe pentru ajutor.

La locul incidentului a fost solicitată intervenția pompierilor de la ISU Dâmbovița, ce au deplasat un echipaj de descarcerare de la detașamentul Târgoviște, deasemnea fiind deplasată și o mașină ASAS. Un echipaj de la SAJ DB a intervenit la locul incidentului,pentru prim-ajutor.

Imagine

Imagine arhivă-accident mortal Pietrari , județul Dâmbovița (31 iulie 2019)

In ciuda eforturilor pompierilor și ale medicilor, pentru bărbatul prins sub utilajul agricol  nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind declarat decedat.

Incidentul este aproape identic cu un altul întâmplat în luna iulie 2019, tot în Dâmbovița, dar în localitatea Pietrari. Atunci (vezi foto articol) un bărbat de 48 de ani și-a pierdut viața după ce tot un tractor a căzut peste el. Și în cazul bărbatului de la Pietrari manevrele de resuscitare nu au dat niciun rezultat, acesta fiind declarat decedat la locul incidentului ( unul deasemnea izolat).

Articolul precedentChindia Târgoviște obține o victorie la primul meci din 2020. 3-0 cu turcii de la Mardinspor
Articolul următorMisiune imposibilă pentru Sorana Cîrstea, la Australian Open. Tablou infernal pentru româncă