O amplă acțiune a polițiștilor dâmbovițeni și a celor de la Biroul teritorial DIICOT Dâmbovița a avut loc în ultimle două zile, la persoane bănuite de trafic de droguri si braconaj. Trei persoane au fost reținute, după mai multe percheziții domiciliare. Deasemnea captura este una impresionană, droguri arme de vânatoare, deținute ilegal, și vânat, obținut prin braconaj, fiind ridicate de polițiști, de la domiciliile suspecților.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și procurorii D.I.I.C.O.T.-Biroul Teritorial Dâmbovița au documentat, la data de 16 iunie a.c., activitatea infracțională a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 34 de ani, din județ, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, braconaj cinegetic și trafic de droguri de mare risc.

sursa foto-politiaromana.ro

Cei trei au fost reținuți, iar față de doi dintre aceștia a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, respectiv cea a arestării preventive pentru 30 de zile.

De asemenea, luni, 15 iunie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Dâmbovița au efectuat trei percheziții la domiciliile celor în cauză, unde au fost descoperite și ridicate 388 de comprimate ecstasy, o armă de vânătoare deținută ilegal, 36 de kilograme de carne, două cuțite de vânătoare, un far cu acumulator, un porc mistreț, un fazan, trei căprioare și patru câini din rasa ogar.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița.

Articolul precedentVești bune. Ungaria a eliminat restricțiile pentru românii care voiau să ajungă în vestul continentului. Cozile din vamă devin amintire
Articolul următor„Avalanșă” de cazuri noi de coronavirus (345 într-o singură zi). 11 sunt în Dâmbovița (total 383)