Polițiștiii dâmbovițeni au întocmit, în doar 24 de ore, cinci dosare penale pe numele unor șoferi. Trei dintre aceștia pur și simplu conduceau fără a poseda permis de conducere. Un adevărat record de contravenienți, de acest tip, depistați doar pe parcursul unei singure zile.

Conform unei informări a IPJ Dâmbovița:

„La data de 16 ianuarie a.c., polițiștii de la rutieră (n.r. Poliția Dâmbovița) au întocmit dosare penale pe numele unor bărbați bănuiți de comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Trei dintre aceștia au fost depistați în timp ce conduceau autovehicule, deși nu posedau permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Unul dintre ei a declarat în fals că deține un permis de conducere fals, presupus a fi emis de autoritățile din Marea Britanie.

Un alt bărbat, carea avea suspendat dreptul de a șofa, a fost surprins la volanul unui autoturism.De asemenea, polițiștii de la Serviciul Rutier au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din Finta.

În urma testării cu aparatul etilotest, cel în cauză a prezentat o alcoolemie a cărei valoare s-a ridicat peste limita legală de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Numărul celor ce se urcă la volan fără a poseda permis de conducere a crescut alarmant, în ultima vreme, din ce în ce mai mulți „șoferi” fără carnet fiind descoperiți de polițiști, în Dâmbovița.

Articolul precedentUn vânător a ucis „fără drept” un ciobănesc carpatin
Articolul următorHoți de lemne prinși în flagrant de jandarmi, în pădurea Saru