Recent scos din toate structurile PSD, senatorul independent Adrian Țuțuianu, nu uită că Liviu Dragnea este în spatele tuturor deciziilor. Într-o postare pe facebook, Țuțuianu lansează un atac-avertisment, la adresa peședintelui PSD, Liviu Dragnea.

Adrian Țuțuianu, senator independent, ce, recent, după excluderea din PSD, reacționează în spațiul virtual sub sigla #PSDemocratic, i-a lansat un avertisment lui Liviu Dragnea, în contextul în care liderul PSD se află sub asediul opoziției parlamentare.Țuțuianu a postat, pe propria pagină, din o rețea de socializare, următorul avertisment:

„La cererea grupului de senatori al PSD, am fost înlocuit, la începutul acestei săptămâni, din funcția de membru al Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări. Se pare că orice loc aș ocupa deranjez, așa că se face orice pentru liniștea domnului Dragnea.Și acest „orice” trebuie luat în serios pentru că nu este o figură de stil. E realitatea ultimului an în care am fost transformat într-o țintă vie.Prima oară m-au înlocuit de la conducerea Comisiei comune permanente a Camerei Deputaților și Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității SRI. Apoi, supărat probabil pe faptul că la Ministerul Apărării Naționale lucrurile se mișcau în direcția bună, m-au schimbat.(…) 

Nu a fost suficient! Liviu Dragnea a continuat și, rând pe rând, m-a schimbat din funcția de Președinte PSD Dâmbovița (filială cu rezultate excelente), apoi din cea de vicepreședinte PSD la nivel național și vicepreședinte al Senatului României.

Începând cu data de 4 decembrie, sunt membru al Comisiei economice, industrii și servicii. Și aici îmi voi face treaba cu aceeași seriozitate și dedicație. Până când? Până în momentul în care, din nou, interesele lui L.D. vor fi deranjate. Și, atunci, cu siguranță, voi fi mutat „disciplinar” la o altă comisie. Asta dacă nu se vor întâmpla surprize.

„Nu aduce anul ce aduce ceasul!”

Articolul precedentBienala de Artă Plaastică „Gheorghe Petrașcu” ediția a XIV-a
Articolul următorTransporta ilegal marfă și persoane, de la Buzău la Londra. L-au prins la Târgoviște